Forår 2017

eurotrip_fstuko17

Forårets studietur på polit går denne gang til først Budapest, dernæst Bratislava og slutter af i Prag.
FSTUKO inviterer 20 heldige politter på en begivenhedsrig tur til de tre hovedstæder i det østlige Centraleuropa. Turen foregår fra den 9. til den 18. april 2017, og turen kommer til at koste maks. 5.000 kr. inkl. fly og hotel.

Studieturen er en enestående mulighed for at udvide sit sociale netværk på studiet samtidig med at opleve, hvordan overgangen fra planøkonomi til markedsøkonomi har været i de tre lande. Ungarn, Slovakiet og Tjekkiet er alle tre tidligere kommuniststater, der efter afslutningen på den kolde krig i 1989 gik over til kapitalisme – dog på forskellige måder og med forskellig hastighed. Det skal vi lære mere om i løbet af de 10 dage.

På studieturen kommer du til at møde politter fra andre hold og årgange, du får et indblik i de tre landes økonomiske tilstand samt i deres kultur, og hvordan landene vil klare fremtidens udfordringer.

STUKO sørger for at klæde de heldige deltagere fagligt på inden turen, samt at vi får et godt fællesskab i gruppen inden afrejsen til Budapest. Betalingen sker over tre rater. Den første er på 2.000 kroner og falder den 1. december 2016, mens de resterende to hver er på 1.500 kroner og falder hhv. den 16. januar og den 16. februar 2017.

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne vide mere om studieturen, så tøv ikke med at skrive til os på fstuko17@gmail.com. Vi glæder os til en helt uforglemmelig og spændende studietur med jer!

Deltagere og tilmelding
Tilmeldingsfristen er den 16. november 2016 klokken 12. De 20 deltagere bliver fundet ved lodtrækning klokken 16 samme dag og vil straks få besked pr. mail. En liste med deltagerne vil blive lagt op her og blive holdt opdateret.

Venteliste
I tilfælde af, at nogen melder fra, vil en deltager fra ventelisten få tilbudt pladsen. Hvis det bliver aktuelt, vil vi kontakte folk på ventelisten pr. mail. Ventelisten vil blive postet her.

Deltagere:
Amalie Holsøe
Anders Bender
Anders Christian Overvad
Ane Cathrine Holst Merrild
Anne-Mette Nielsen
Benjamin Hjortshøj-Nielsen
Casper Berg Lavmand Larsen
Emma Bang Frich
Esbern Düring Justesen
Frederik Høybye
Frida Dyred
Iben Nielsen
Jacob Clausen
Kristine Mauritzen
Laurs Bjerre-Christensen
Lærke Aya Vang
Magnus Roesbjerg Pedersen
Malene Lyngaard Eskildsen
Mathias Christensen
Vibeke Borch Henning

Venteliste:
1. Julie Kring Jespersen
2. Freja Marie Tange
3. Emilie Nordby Lauritzen
4. Karen Qvist Larsen
5. Jeppe Drivsholm Eriksen